Vacature: Trainee Psycholoog

Functieomschrijving

Ben je een enthousiaste psycholoog, eventueel bijna afgestudeerd of net afgestudeerd, en wil je jezelf in dit vak verder ontwikkelen?

Dan is deze vacature bedoeld voor jou!


Wij zijn, als landelijke speler, op zoek naar een trainee. PSION beweegt zich in het vak psychologie in een zakelijke omgeving. Wij gaan uit van de positieve kracht van werken en sociale activiteit. Wij zijn betrokken, pro-actief en willen geen “etiketten plakken” en blijven hangen in medische diagnoses. Onze psychologen gaan met maximale inzet en energie aan de slag met individuele medewerkers die uitgevallen zijn uit het werk of uit dreigen te vallen met psychische klachten. Wij sturen hierbij maximaal op eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden tot positieve verandering. Het succes hiervan is bijzonder groot en wij mogen ons dan ook verheugen in een toenemend aantal klanten in alle branches door heel Nederland.


Om jezelf de specifieke “PSION aanpak” eigen te maken is een traineeship van zes maanden een must!

Functie-eisen 

  • Je bent psycholoog of nagenoeg zover.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar wil ook graag onderdeel zijn van een hecht team.
  • Je gaat voor succes, hebt durf, bent communicatief vaardig en zeer klant- en resultaatgericht.
  • Je hebt de ambitie om iets moois van je loopbaan te maken en hebt geen “negen tot vijf mentaliteit”.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en vindt regelmatig achter het stuur zitten geen probleem.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Tijdens het traineeship investeren we samen in een mooie toekomst. De beloning tijdens je traineeship is daaraan aangepast. Ook tijdens je traineeship stellen wij je al een auto ter beschikking. Samen gaan we voor een succesvolle afronding van je traineeship, waarna je verzekerd bent van een vaste aanstelling als psycholoog binnen PSION met de daarbij horende marktconforme salariëring.


Profiel PSION
PSION is een jonge, stabiel groeiende organisatie. Onze kracht ligt in kennis, zeer deskundige en ervaren psychologen, korte en directe communicatie en transparantie naar onze opdrachtgevers. De psychologen van PSION weten de balans te vinden tussen empathie en mensgerichtheid enerzijds, en het belang van de organisatie anderzijds. PSION heeft haar hoofdkantoor te Nieuwegein en een dependance te Etten-Leur, echter zijn de psychologen werkzaam door heel Nederland (uiteraard wordt zo veel als mogelijk hierbij rekening gehouden met woonplaats).


Solliciteren 
Solliciteren kan via deze link