Ons team
 

Onze psychologen geloven in de individuele, menselijke benadering. Psychologie zoals die hoort te zijn. Geen protocollen; want elk mens is anders! Onze aanpak werkt. Dat hebben wij ondertussen in vele organisaties in zeer diverse branches bewezen.

 

Proactief en resultaatgericht

Alle psychologen van PSION doorlopen eerst een intensieve interne training van zes maanden, alvorens  zij medewerkers van onze opdrachtgevers gaan begeleiden. De werkwijze is altijd individueel, proactief, positief en resultaatgericht. Ons doel is om mensen op korte termijn hernieuwde grip te geven op hun werk- en persoonlijke situatie.

 

Werkbare situatie

Feitelijk probleem, oorzaak en oplossing zijn voor werkgever en medewerker moeilijk vast te stellen. Onze oprecht betrokken professionals weten hoe ze dergelijke situaties transparant kunnen maken, waardoor een oplossing veel eenvoudiger te vinden is. We reiken daarbij instrumenten aan om zo snel mogelijk tot een werkbare situatie te komen. We informeren u daarover in heldere rapportages, die van grote waarde zijn bij complexe verzuimsituaties en lastige UWV dossiers.