Het draait om de persoon

 

Psychische Interventies en Ondersteuning Nederland

PSION staat voor Psychische Interventies en Ondersteuning Nederland. Wij helpen organisaties en hun medewerkers bij psychische klachten. Het vinden van oplossingen en zorgen dat uw medewerkers weer lekker in hun vel zitten en actief zijn – dat doen we voor u.
Daarnaast spelen preventie, coaching, training en advisering een belangrijke rol.

Het persoonlijke belang van uw medewerker gaat hierbij hand in hand met uw zakelijk belang.
Onze psychologen bewaken de balans op een oplossingsgerichte wijze.

 

De mens centraal

Wij helpen mensen snel vooruit. Het gaat hierbij niet om het plakken van een etiket, maar het centraal stellen van de mens met al zijn mogelijkheden en (tijdelijke) beperkingen. Werk is daarbij belangrijk. Actief zijn helpt! De praktijk bewijst het, keer op keer. Het is een belangrijke voorwaarde voor blijvend herstel.

 

Oplossing die werkt

Het gaat niet om theorie, diagnoses en protocollen. Het gaat om het vinden van een oplossing. Daarbij verliezen onze professionals nooit uit het oog dat ieder mens uniek is en in zo’n traject een persoonlijke benadering, zonder stempels en standaard indicaties, verdient.

 

Zelf verantwoordelijk

Zowel werknemers als werkgevers hebben een wettelijke plicht.  Bovenal geloven wij echter dat mensen ook uit zichzelf graag verder willen, als de omstandigheden er naar zijn. We verwachten van medewerkers dat ze open staan voor het vinden van de juiste uitkomst en daar proactief aan meewerken. Medewerkers worden vanzelf enthousiast bij het ontdekken van de juiste praktische oplossing.

 

Geen tijd verliezen

Binnen zeven werkdagen starten wij met uw medewerkers aan hun herstel en re-integratie traject. De trajecten zijn kort en effectief. Deze snelle, resultaatgerichte werkwijze kenmerkt zich door een mensgerichte, nuchtere aanpak. Er is maar één doel: zo spoedig mogelijk positieve en blijvende resultaten bereiken waar u en uw medewerkers mee zijn geholpen. Meer weten? Bel ons op 088 – 031 38 00.