Sparringssessie 'Communiceren en contact houden in de coronacrisis'

Voor ons is elke relatie is een LAT-relatie. Ook de relatie met medewerkers. En juist in deze tijd waar we meer afstand hebben tot elkaar, is het voor u als leidinggevende van groot belang om te blijven investeren in de LAT-relatie met de medewerkers. LAT: Liefde, Aandacht en Tijd. Communiceren en in contact blijven met elkaar is hierin erg belangrijk en zeer waardevol. Hoe kunt u als leidinggevende omgaan met deze situatie en met de specifieke zorgen die er zijn, zoals onduidelijkheid, onzekerheid en angst bij medewerkers?

Onze psychologen hebben hiervoor een aantal praktische en waardevolle tips en delen deze graag met u in een interactieve online sparringsessie.

Normaal gesproken vindt een dergelijke sessie plaats op locatie, maar met behulp van Microsoft Teams bieden we deze nu op afstand aan. Dat geldt ook voor onze andere workshops, zoals 'Werk en privé in balans' en 'het Signaleren en herkennen van psychische klachten voor leidinggevenden'.

Meer informatie of vragen? 

Bent u geïnteresseerd in de sparringsessie ‘Communiceren en contact houden ten tijde van de coronacrisis’, speciaal voor leidinggevenden? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vraag nu een offerte aan