Coaching; verandering zit in jezelf!

  • Oprechte interesse en contact van mens tot mens
  • Geen vastomlijnde aanpak, maar volledig op jouw behoefte afgestemd
  • Inzicht in je kwaliteiten en competenties
  • Op (werk)locaties in Nederland, dus altijd dichtbij!

Of je nu wil groeien in (persoonlijk) leiderschap of jezelf wil ontwikkelen en het beste uit jezelf wil halen: met de coaches van PSION kun je direct aan de slag met verandering! Met behulp van de coaching van PSION krijg je meer inzichten en kun je actief aan de slag met je ontwikkelvraagstukken. Onze coaching is een duurzame en waardevolle investering in jezelf.

Onze unieke kijk op de wereld in combinatie met onze menselijke aanpak leidt al ruim 15 jaar tot vele succesverhalen. Het geheim van dit succes? De solide, natuurlijke vertrouwensband die ontstaat tussen jou en je coach op basis van oprechte interesse, respect, positiviteit en menselijkheid. Ben jij er ook klaar voor om de verandering in jezelf in gang te zetten?

Aan de slag met persoonlijke doelen

Onze coaching is geschikt voor iedereen die hulp kan gebruiken om gewenste veranderingen te realiseren om zijn/haar persoonlijke doelen te realiseren, zoals:

  • meer inzicht in jezelf (kernwaarden en -kwaliteiten);
  • het verwezenlijken van je ambities;
  • het realiseren van persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • het vergroten van je weerbaarheid en assertiviteit;
  • het creëren van een betere werk-privébalans;
  • verbeteren van prestaties door het versterken van bevlogenheid, welbevinden en gezondheid.

Enige voorwaarde die we stellen: je bent bereid om aan jezelf te werken. Onze coaching helpt je om effectief gedrag te ontwikkelen, dat bij jou past. Dit gaat je vervolgens helpen bij het realiseren van jouw persoonlijke doel.

Direct met de juiste zaken aan de slag!

Nadat jij je bij ons hebt aangemeld, word je uitgenodigd voor de uitgebreide intake/ kennismakingsgesprek met je coach. Voorafgaand ontvang je van ons een link naar de unieke Reflact©. Met deze online meting genereren we een persoonlijk dashboard voor je waarin je inzicht krijgt in jouw kwaliteiten, competenties en drijfveren. In het uitgebreide kennismaking nemen we dit dashboard uitgebreid met je door en stellen we met elkaar vast wat jouw coachdoel is. Dit vormt ook direct de start van je coaching.

Na de kennismaking volgen nog vijf vervolggesprekken. In totaal krijg je zes persoonlijke coachgesprekken over een periode van een half jaar tot een jaar.

Steeds meer organisaties en werkgevers erkennen het belang van persoonlijke ontwikkeling. Vaak vallen de kosten dan ook binnen een vitaliteits-, ontwikkel- of opleidingsbudget. Bij ons zijn de kosten van een coachtraject altijd vooraf helder. Wij berekenen een vast bedrag, waardoor je geen verrassingen achteraf hebt.

Verschil tussen Coaching en Psychische interventies van PSION

De Coaching van PSION is gericht op uw persoonlijke ontwikkeling. Samen met een psycholoog coach gaat u aan de slag om uw kernwaarden, kwaliteiten en ambities te ontdekken en persoonlijke groei te realiseren. De coaching bij PSION is gericht op tastbare resultaten, waarbij je inzichten omzet in actie. Of je nu streeft naar leiderschapsontwikkeling, persoonlijke groei, een betere werk-privébalans, het vergroten van weerbaarheid of het behalen van specifieke prestatiedoelen, PSION biedt coaching die is afgestemd op diverse persoonlijke doelen.

Psychische interventie van PSION zijn gericht op het (preventief) inzetten van een PSION Psycholoog om de mentale gezondheid van medewerkers te verbeteren.

Onze diensten: van workshop tot interventie

Coaching

Training en workshops

Sparringsessies voor leidinggevenden

De ‘Beter in je vel-lijn’

Psychische interventies

” Verspil je energie niet aan zaken die toch niet zullen wijzigen. Zo blijf je beter in balans.”