Welkom op psion.nl

Bel de psychologenlijn!

Groeiende angst, onzekerheid, depressiviteit en somberheid: is Nederland onderweg naar een Winterdip ‘Plus’?

De Nederlandse geestelijke gezondheidszorg (GGZ) maakt zich grote zorgen over de gevolgen die de coronacrisis veroorzaakt voor de mentale gezondheid in Nederland. Dat blijkt uit een rondgang onder hun leden: het mentaal verzuim neemt toe, de druk op de GGZ groeit, en de wachttijden lopen op.

Angst, zorgen en thuiswerkstress vanwege het coronavirus hebben invloed op het individu en zorgen voor grote gevolgen voor werkgevers: het aantal ziekmeldingen neemt toe. Dit alles in de herfst, met de winter die nadert, waarbij we bij PSION al jaren weten dat de psychische problemen toch altijd fors toenemen in deze tijd van het jaar.

Angst, zorgen en/of thuiswerkstress? Bel de psychologenlijn!  

Al 15 jaar voeren wij met veel succes persoonlijke QuickScans en individuele begeleidingstrajecten uit voor medewerkers van talloze mooie organisaties. Nu is ook De Psychologenlijn toegevoegd aan onze dienstverlening. Tegen zeer geringe kosten zijn uw medewerkers verzekerd van zeer laagdrempelige toegang tot directe ondersteuning. Uiteraard volledig anoniem.

Meer weten over De Psychologenlijn? 

Lees dan hier meer informatie. 

Bent u geïnteresseerd in de Psychologenlijn? Neem dan contact op met 088-031 3800 of mail naar info@psion.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Laatste nieuws