Welkom op psion.nl

Pak verzuim door psychische klachten preventief aan!

Herkent u signalen dat een medewerker niet goed in zijn/haar vel zit? En merkt u het als een collega zich anders gedraagt en andere werkpatronen aanneemt? Verzuim als gevolg van psychische klachten is nog steeds stijgende, met alle gevolgen van dien. Het herkennen van deze klachten en hiernaar handelen, wordt daarom belangrijker dan ooit te voren. Daarom ondersteunen wij organisaties en hun medewerkers in de preventie en aanpak van psychische klachten; ook ten tijde van de coronacrisis. 

Hoe? Door middel van ons vernieuwde aanbod aan online workshops en trainingen! 

Bekijk onze nieuwe folder

Benieuwd naar ons gehele aanbod? Bekijk dan onze nieuwe folder: Online Workshops PSION

Wilt u zich aanmelden voor een online workshop? Ga dan naar 'trainingen en workshops'. Voor vragen kunt u contact opnemen met trainingen@psion.nl

Folder trainingen en workshops PSION

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Webinars

Naast online workshops zijn er ook mogelijkheden voor live webinars. Dit zijn geen interactieve sessies, maar videopresentaties, gericht op psycho-educatie. Deelnemers doen kennis op van een specifiek onderwerp.
U kunt het onderwerp in overleg met PSION zelf bepalen. Een webinar duurt gemiddeld 1 uur.

Neem gerust contact op met PSION om de mogelijkheden te bespreken. Stuur ons een mail via trainingen@psion.nl of neem telefonisch contact op via 088 - 031 32 00.

Laatste nieuws