PSION aanwezig op Duurzame markt Albron

Op dinsdag, woensdag en donderdag stond PSION met een stand op de 'Lekker aan het werk' dagen van cateraar Albron. Tijdens deze dagen konden de locatiemanagers en leidinggevenden kennis maken met diverse duurzame én vitale diensten die Albron aan haar gasten en medewerkers wil aanbieden. 

Een van de initiatieven die gepresenteerd werd voor de ruim 200 aanwezigen per dag, was het 'Leker blijven werken' platform: een internetsite waarbij medewerkers diverse interventies kunnen inschakelen indien zij hier behoefte aan hebben. Voorbeelden hiervan zijn fysiotherapie, psychische klachten of coaching op het gebied van een goede werk/privé balans. Als partner van Albron heeft PSION al meerdere trajecten lopen met medewerkers en dit was een mooie gelegenheid om bij leidinggevenden onze kenmerkende aanpak onder de aandacht te brengen.

Met een doos vol stresskippen en ons speciaal 'getimmerde' stresskippenhok hebben we PSION op een ludieke manier goed onder de aandacht weten te brengen. Het soms wat zwaardere onderwerp van psychische klachten kon zo bij een brede groep mensen op een laagdrempelige wijze bespreekbaar gemaakt worden. Bezoekers van de stand konden raden hoeveel stresskippen zij (her)kenden en maakten zij kans op een workshop voor hun team. En je kon ook nog even gezellig op de foto. Wat ons en Albron betreft een geslaagd evenement! 

Laatste nieuws