Welkom op psion.nl

Laat je talent zien tijdens de PSION Talentdagen op 24 en 25 maart!

Wat een buitenkans! Na het succes in september, nodigen wij jullie als vakgenoten uit om deel te nemen aan de PSION Talentdagen op 24 en 25 maart op onze locatie in Rotterdam. Deze twee dagen zullen in het teken staan van het werkveld van PSION en onze zienswijze op en werkwijze binnen de psychologie. Ervaren, enthousiaste psychologen nemen je mee in de wereld waarin je vanuit een volledig ander perspectief naar het vak en de mensen gaat kijken. Eindelijk kun je echt iets leren over in contact zijn met een ander én serieus iets voor die ander betekenen.

Benieuwd naar de ervaring van één van de deelnemers van de Talentdagen in september? Lees dan het verhaal van Elisa!

“De opzet van de talentdagen vond ik afwisselend, leerzaam en leuk.
Het was verhelderend voor mij hoe jullie aanpak is.”

- Susanne

Gaan psychische klachten en arbeid samen? Hoe kom je écht in contact met elkaar? Hoe krijg je mensen in beweging? Zomaar een greep uit zaken die je volgens ons niet voldoende leert in de studie (Toegepaste) Psychologie, maar die wel essentieel zijn… Essentieel om te (blijven) genieten van ons fantastische vak en een succesvolle, snelle aanpak te genereren om zo Nederland er weer bovenop te helpen. PSION wil graag een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van ons vak en dus ook aan jouw ontwikkeling.
 

"Beide dagen waren inspirerend, energiek en afwisselend. Ik heb een zeer positieve indruk gekregen van collega's die hier vol enthousiasme werken. Deze uitgebreide kennismaking is een mooie manier om te ervaren hoe PSION werkt."

- Margot

Maak kennis met PSION!

Ben jij (recent) afgestudeerd als WO Psycholoog of HBO Toegepaste Psychologie en heb je lef? Geef (de start van) je carrière een boost en schrijf je in voor de PSION Talentdagen 2022. Laat je gegevens achter, inclusief een korte motivatie waarom jij wilt deelnemen. Na ontvangst zullen wij contact met je opnemen voor meer informatie over deze twee dagen.

Schrijf je nu in!

PS. Aan de deelname aan de talentdagen op 24 en 25 maart zijn geen kosten verbonden.

“Door deze twee dagen heb ik echt een inkijk gekregen in jullie manier van werken en visie. Een visie waar ik mezelf en mijn manier van werken in herken en bij mij vind passen. Daar werd ik echt blij van en voelde voor mij als een puzzel die in elkaar viel.”

- Frederieke

Schrijf je nu in!

Laatste nieuws