Welkom op psion.nl

Laat je talent zien tijdens de PSION Talentdag op 9 juni!

Na het succes van de twee aaneengesloten PSION Talentdagen afgelopen maart, komt er een extra PSION Talentdag! Wij nodigen alle vakgenoten uit om deel te nemen aan de PSION Talentdag op 9 juni op onze locatie in Rotterdam. Kom meer te weten over de ziens- en werkwijze van PSION en laat je meenemen door ervaren en enthousiaste psychologen binnen de wereld van (bedrijfs)psychologie.

Bij PSION denken we niet in labels of protocollen, maar in oplossingen. Het is onze ervaring dat alle betrokkenen met deze aanpak het meeste opschieten. De medewerker ziet en voelt door de directe en soms onorthodoxe aanpak snel hoe de klachten ontstaan en hoe hij of zij ze kan aanpakken. Dat geeft houvast, richting en energie. Kun jij volledig met een ander perspectief naar het vak en de mens kijken? Gaan psychische klachten en arbeid bijvoorbeeld samen? Tijdens deze PSION Talentdag leer je hoe je onder andere echt iets kunt betekenen voor de mens en hoe wij met onze snelle en succesvolle aanpak Nederland er weer bovenop helpen.

Psycholoog Elisa ging jou voor tijdens de twee PSION Talentdagen in september 2021. Elisa: “Ik weet nog dat ik tijdens een training dacht: Wat ís dit voor opdracht!? Maar dat vond ik het mooie aan de Talentdagen, of eigenlijk aan PSION: ze doen de dingen volledig op hun eigen manier en anders dan de meeste anderen”. Meer weten? Lees haar volledige ervaring hier!

Zien we jou daar?

Dus, ben jij (recent) afgestudeerd als WO Psycholoog of HBO Toegepaste Psychologie en heb je lef? Waar wacht je dan nog op?! Schrijf je in en geef jouw carrière een boost! Laat je gegevens inclusief een korte motivatie achter, waarom jij wilt deelnemen. Na ontvangst zullen wij binnen enkele dagen contact met je opnemen voor meer informatie.

Schrijf je in

PS. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Laatste nieuws