Welkom op psion.nl

Update coronavirus 28 mei 2020; dienstverlening PSION

Ook in deze bijzondere tijden kunnen wij onze cliënten de begeleiding bieden die zij nodig hebben. Alle ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben ervoor gezorgd dat wij opnieuw gekeken hebben naar een optimale invulling van onze dienstverlening. Uiteraard met inachtneming van alle noodzakelijke hygiënemaatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid. 

Van face-to-face naar begeleiding op afstand

Met begeleiding op afstand hebben wij inmiddels een ruime ervaring opgedaan. Wij bieden onze cliënten begeleiding op afstand door middel van beeldbellen en telefonische gesprekken. Ondanks dat deze manier van begeleiding wellicht even wennen kan zijn voor cliënten, brengt dit zeker ook voordelen met zich mee. Zo hebben cliënten de mogelijkheid om vanuit hun eigen vertrouwde omgeving een gesprek te voeren met een psycholoog. Bovendien hebben alle ontwikkelingen rondom het coronavirus ervoor gezorgd dat we een geheel nieuw, online aanbod hebben ontwikkeld. Denk hierbij aan onze trainingen en workshops, welke nu ook online beschikbaar zijn en de nieuwe Psychologenlijn. Met deze hulplijn hebben medewerkers directe toegang tot een van onze psychologen, op het moment dat iemand het ook echt nodig heeft.

Face-to-face op locaties van PSION

In sommige situaties is online begeleiding in eerste instantie niet de beste optie. Is het wenselijk om elkaar toch face-to-face te zien en is het niet mogelijk om het gesprek te voeren op locatie van de werkgever? Dan hebben wij onze eigen locaties tot onze beschikking. Uiteraard hebben we de nodige voorzieningen getroffen op onze werklocatie, zodat we het gesprek kunnen voeren in een veilige omgeving. Is het niet mogelijk om naar onze locatie te komen, bijvoorbeeld bij vertoon van klachten passend bij het coronavirus of simpelweg omdat u zich hier niet prettig bij voelt? Dan gaan we ook in die situaties over naar begeleiding op afstand via beeldbellen of per telefoon.

Kortom: we bespreken met de cliënt waar hij of zij behoefte aan heeft en hoe wij de cliënt optimaal van dienst kunnen zijn. 

Laatste nieuws