Welkom op psion.nl

‘Vitaal Voorop; ook voor de thuiswerker’ (gratis webinar)

Thema's als gezondheid en vitaliteit worden steeds belangrijker voor organisaties. U als leidinggevende of HR-professional wilt immers dat uw medewerkers fit en vitaal aan het werk zijn en blijven! ‘Iets doen met vitaliteit’ staat voor veel werkgevers dan ook hoog op het verlanglijstje. Maar dan komt de vraag: hoe geeft u hier handen en voeten aan? Dat blijkt in de praktijk toch gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe kunt u uw medewerkers optimaal ondersteunen, zodat zij goed in hun vel zitten en lekker aan het werk zijn en blijven, zowel fysiek als mentaal? Hoe weet u waar een medewerker behoefte aan heeft op het gebied van vitaliteit? En misschien nog belangrijker: hoe pikt u als leidinggevende of HR-professional de signalen op als het even wat minder goed gaat een medewerker?

Bovendien hebben we er in deze huidige tijd een uitdaging bij: hoe kunnen we inspelen op de vitaliteit van medewerkers als we allemaal massaal vanuit huis werken en communicatie veelal op afstand plaatsvindt? Kunnen we hier überhaupt nog wel op inspelen?

Op deze en nog veel meer vragen geeft Psycholoog Ymke Dorrepaal, in samenwerking met Vitaliteitscoach Wendy Waltman van zusterorganisatie getFIT, antwoord in de gratis lunch-webinar ‘Vitaal Voorop; ook voor de thuiswerker’ op 18 en 24 februari.

Lunch-webinar ‘Vitaal Voorop; ook voor de thuiswerker!’

(gratis webinar voor leidinggevenden of hr-professionals)

Vitaliteit; een veel gehoord thema, en veel van de tips en adviezen kennen we onderhand wel. Gezond eten, bewegen, etc. Maar vitaliteit gaat veel verder dan dat. Wij maken graag met u de verdiepingsslag en nemen u mee de diepte in binnen dit thema! In één uur vertellen Ymke Dorrepaal en Wendy Waltman u meer over hun visie op vitaliteit: wat is vitaliteit eigenlijk en hoe ziet een vitaal leven en een vitale medewerker er dan uit? 

We gaan in op het duale aspect van vitaliteit, namelijk lichaam én geest. Daarnaast is het voor u als leidinggevende of HR-professional waardevol om inzicht te hebben in de invloed die u heeft op de vitaliteit van uw medewerkers en hoe u dit in de praktijk kunt brengen binnen de organisatie. Ook in deze huidige tijd, waar werk en communicatie veelal op afstand plaatsvindt. 

Deelname aan de lunch-webinar is kosteloos.

Een lunch-webinar?

U leest het inderdaad goed, een lunch-webinar! Beide webinars worden rond lunchtijd aangeboden. Daarom nodigen wij u uit voor, helaas geen fysieke, maar een gezamenlijke digitale lunch! Luncht u met ons mee?

Aanmelden?

Wilt u als leidinggevende of hr-professional ook de juiste zorg en ondersteuning blijven bieden aan uw thuiswerkende medewerkers? Meld u dan nu kosteloos aan voor de webinar ‘Vitaal Voorop; ook voor de thuiswerker’ op 18 of 24 februari.

Aanmelden 18 februari van 12.00 – 13.00 uur 

Aanmelden 24 februari van 12.00 – 13.00 uur

Meer voor uw medewerkers betekenen?

Bent u een leidinggevende of hr-professional en wilt u meer weten over wat u kunt betekenen voor uw medewerkers? Neem dan eens een kijkje op onze website en bekijk ons ruime aanbod aan dienstverlening, zoals individuele begeleiding van medewerkers en coaching thuiswerkende collega’s op gebied van mentaal en fysiek. Of bekijk ons aanbod aan (online) workshops en trainingen

Over getFIT

getFIT helpt leidinggevenden en medewerkers in organisaties vitaal te zijn en vitaal te blijven. Waarom? Omdat fitte en vitale medewerkers veel minder vaak verzuimen dan niet fitte medewerkers. Zo simpel is het...  

Net als PSION is getFIT onderdeel van paraDIGMA groep; een groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid. Benieuwd naar paraDIGMA groep en de andere zusterorganisaties van PSION? Neem dan een kijkje op de website www.paradigma.nl

Laatste nieuws