Welkom op psion.nl

Zorg in Coronatijd (gratis webinar)

Omdat de zorg voor uw zorgmedewerkers nu belangrijker is dan ooit.

In deze tijd van het coronavirus en alle bijbehorende maatregelen is de zorgsector misschien wel het meest belast. Zorgmedewerkers werken hard om alle zorg te kunnen verlenen. Hierin worden zij nu in meerdere mate geconfronteerd met (persoonlijk) leed; van de mensen om hen heen, maar ook van zichzelf. Dit in combinatie met lange en onregelmatige werktijden, een hoge werkdruk, weinig oplaadtijd en de angst om een patiënt/bewoner/client te besmetten.

Als zorgmedewerkers niet goed weten hoe zij hiermee om moeten gaan, kunnen de consequenties groot zijn. Het ontwikkelen van, in meerdere of mindere mate, psychische klachten ligt dan op de loer. Dit kan leiden tot uitval of tot een verminderde inzetbaarheid.

Bent u een (HR)manager in de zorg en herkent u bovenstaande problematiek binnen uw organisatie? Schrijf u dan nu kosteloos in voor de lunch-webinar ‘Zorg in Coronatijd’ van PSION op: dinsdag 26 januari om 12.00 - 13.00 uur of dinsdag 2 februari om 12.00 - 13.00 uur 

Een lunch-webinar?

U leest het inderdaad goed, een lunch-webinar! Beide webinars worden rond lunchtijd aangeboden. Daarom nodigen wij u uit voor, helaas geen fysieke, maar een gezamenlijke digitale lunch! Luncht u met ons mee?
 

Zorg in Coronatijd  

In drie kwartier geeft PSION-psycholoog Ymke Dorrepaal u inzicht in de uitdagingen waar zorgmedewerkers in deze tijd mee te maken krijgen: Waar lopen uw zorgmedewerkers tegenaan? Welk effect kan de huidige situatie hebben op lichaam en geest? En wat kunt u, vanuit uw eigen rol, voor uw zorgmedewerkers betekenen?

Aanmelden

Wilt u als (HR)manager ook de beste zorg en ondersteuning bieden voor uw zorgmedewerkers? Meld u dan aan voor de lunch-webinar ‘Zorg in Coronatijd'. Deelname is kosteloos. 

Aanmelden dinsdag 26 januari van 12.00 – 13.00 uur

Aanmelden dinsdag 2 februari van 12.00 – 13.00 uur

Meer voor uw zorgmedewerkers betekenen? 

Bent u een (HR)manager en wilt u meer weten over wat u kunt betekenen voor uw zorgmedewerkers? Bekijk dan onze nieuwe folder, speciaal voor zorgmedewerkers. Om de medewerkers in de zorg optimaal te ondersteunen, heeft PSION twee gloednieuwe workshops ontwikkeld: 'Hoe goed zorg jij (voor jezelf)?' en 'Verlies en Afscheid nemen'. 

Bekijk de folder

 

Laatste nieuws