Informatie werkgevers: uw medewerker een traject laten volgen bij PSION

Wanneer een van uw medewerkers door psychische problemen minder goed functioneert of helemaal uitvalt, wilt u dat hij of zij snel geholpen wordt. Op onze website vind u informatie werkgevers zodat u weet wat u van PSION kunt verwachten. Bij PSION werken we zonder wachtlijst. Kort nadat u contact met ons hebt opgenomen, praat onze psycholoog met uw medewerker. Onze aanpak is direct en effectief. Meestal kan uw werknemer binnen 4 tot 6 sessies weer geheel of gedeeltelijk aan het werk.

Wij denken niet in protocollen of labels. Onze psychologen werken met uw werknemer gericht en individueel aan concrete oplossingen die voor hem of haar werken. De werknemer krijgt verschillende opdrachten mee die hij bij voorkeur op het werk moet uitvoeren. Dat is tenslotte de plek waar hij of zij zo snel mogelijk weer aan de slag moet.

Wanneer een van uw medewerkers in gesprek is met onze psycholoog, houden we u op de hoogte. Dat doen we in korte verslagen zonder vaktaal.

In verschillende branches helpen onze psychologen werknemers in alle denkbare functies om hun problemen te benoemen en op te lossen. Onze directe aanpak werkt, ook in uw organisatie. Uw medewerker is bij PSION in goede handen.

Kracht van werk bij herstel

Wij geloven in de kracht van werk bij herstel. Dit betekent concreet dat na een aantal gesprekken met de psycholoog gekeken wordt naar de inzetbaarheid van de medewerker.

Onze belofte aan u als werkgever

  • Een uitgebreide intake (Quickscan)
  • Korte doorlooptijd (4-6 sessies)
  • Oplossingsgerichte en deskundige psychologen
  • Maatwerk op de werknemer
  • Duurzaam resultaat (nagenoeg geen terugval)

“Vanuit alle divisies van Facilicom werken we al jaren naar volle tevredenheid met PSION. De interventies zijn heel effectief en de samenwerking is voor ons heel prettig door de korte lijnen en flexibiliteit. In ons jaarlijks providers onderzoek scoort PSION altijd hele mooie cijfers. Wij zijn dan ook erg tevreden met ons partnerschap met PSION.”

Blerim Mustafa. HR manager Facilicom

Meer weten over PSION?

Bekijk dan onze informatiefolder! In deze folder leest u alles over onze werk- en denkwijze.