Welkom op psion.nl

Maak kennis met PSION!

Op het moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor de PSION inspiratiedag. Houdt onze sociale media kanalen in de gaten voor de bekendmaking van de nieuwe datum. 

Je bent (recent) afgestudeerd als WO psycholoog of HBO Toegepaste Psychologie en wilt graag kennis maken met de organisatie PSION.

PSION doet het net even anders en helpen medewerkers er weer snel bovenop, met een andere aanpak. De hoeveelheid mensen die gebukt gaan onder psychische klachten, last hebben van stress, de maatschappij niet meer bij kunnen benen en angst hebben voor een virus neemt in angstvallig tempo toe. De reguliere psychologische zorg schiet hierbij ernstig tekort. Wachtlijsten zijn lang en het behandelprotocol nog langer. 

PSION doet het anders

Nu willen wij vanuit PSION, samen met jullie, Nederland er weer bovenop helpen en onze succesvolle, snelle aanpak met meer vakgenoten delen. Daarom willen wij je uitnodigen om kennis te maken met onze organisatie en vooral uitdagen. 

Geef (de start van) je carrière een boost en schrijf je in voor de PSION Inspiratiedag op 25 mei in Schiphol-Rijk.  

Maak kennis met onze aanpak!

Als jij een motivatie stuurt aan ons waarin je beschrijft waarom je het vak psychologie zo mooi vindt, in welke richting jij je zou willen ontwikkelen en waarom je kennis wil maken met PSION, dan nodigen wij jou wellicht wel uit om deel te nemen aan onze inspiratiedag op 25 mei in Schiphol-Rijk. Ervaren en enthousiaste psychologen nemen je dan mee in een wereld waarin vanuit een volledig ander perspectief naar het vak en naar mensen gekeken wordt. Je leert hoe je in contact kunt staan met een ander en serieus iets voor die ander kan betekenen.

Heb jij lef? Wil je groeien en je ontwikkeling een boost geven? Dit is je kans! Let wel op: je loopt het risico dat je na deze dag nooit meer op een andere manier wilt werken...

Stuur snel jouw motivatie en gegevens op. Wij kijken er naar uit om jullie enthousiaste reacties te ontvangen! 

Elisa ging jou al voor tijdens de Inspiratiedagen in september. Ben je benieuwd naar haar ervaring? Lees die dan snel. Of wil je eerst kennismaken voordat je deelneemt aan de Inspiratiedag? Schrijf je in voor de PSION koffiebreak en stel je vragen! 

P.S.: Aan de deelname aan de inspiratiedag zijn geen kosten verbonden.

Uw gegevens

Annuleren
Let op! Je hebt de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

PSION Inspiratiedag

Geef (de start van) je carrière een boost en schrijf je in voor een van de PSION Inspiratiedagen.