Sparringsessies voor leidinggevenden: aan de slag met preventie

Als leidinggevende weet u als geen ander hoe belangrijk het is om psychische klachten bij uw teamleden tijdig te signaleren. Vroegtijdige herkenning kan namelijk veel verzuim binnen uw organisatie voorkomen. Daarnaast is het in het kader van preventie interessant om kennis te hebben over psyche en psychische klachten en de rol die de leidinggevende hierin kan hebben. Willen leidinggevenden hun rol hier goed in kunnen pakken, dan zijn kennis en vaardigheden onderhouden noodzakelijk. Daarom biedt PSION (online) sparringsessies aan.

Voor wie zijn de spanningssessies?

De spanningssessies zijn er voor uw leidinggevende om hun kennis en vaardigheden op het gebied van psychische klachten en het hiermee omgaan snel en efficiënt bij te spijkeren en hen te ondersteunen in specifieke casuïstiek. Bepaalde basiskennis wordt in de sparringsessies verondersteld. Deze zijn dan ook veelal een vervolg op (door ons gegeven) workshops en trainingen.

Wat zijn de sparringsessies?

Tijdens onze sparringsessies kunnen werkgevers, management en leidinggevenden zelf casuïstiek inbrengen die hen bezighouden. Onze ervaren PSION psychologen/trainers staan klaar om waardevolle en praktische tips te delen die specifiek gericht zijn op uw vraagstukken. Of het nu gaat om het omgaan met stress, privé problemen, veranderingen, of het bevorderen van een gezonde werkomgeving, de sparringsessies bieden direct praktische ondersteuning.

Meer informatie over sparringsessies voor leidinggevenden

De sparringsessies worden zowel online als fysiek aangeboden. Wilt u meer informatie over onze sparringsessies voor leidinggevenden of heeft u specifieke vragen? Neem dan vrijblijvend contact met PSION op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en staan klaar om u en uw team te ondersteunen op het gebied van psychische gezondheid op de werkvloer. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Bent u geïnteresseerd in een sparringsessie, speciaal voor leidinggevenden? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.