Ervaren psycholoog regio Rotterdam (24-40 uur)

Wij veranderen de psychische begeleiding in Nederland. Help je ons mee?

Psychische begeleiding moet anders

PSION staat voor Psychische Interventies en Ondersteuning Nederland. We bestaan 10 jaar en we ondersteunen medewerkers en organisaties in de breedste zin van het woord op het gebied van psychische klachten. De reden van ons bestaan, 'het waarom?' is dat wij geloven dat psychische ondersteuning anders moet. Op maat. Gericht op de mens. Iedereen verdient de begeleiding die bij hem of haar past.

Werken is gezond

Bij PSION geloven we dat werk gemiddeld genomen daadwerkelijk bijdraagt aan een sneller herstel. Uitgaan van wat iemand nog wel kan in plaats van nadruk leggen wat iemand niet kan is veel krachtiger.

Verzuim moet je niet medicaliseren

Waar we ook niet in geloven is een medicaliserende aanpak van verzuim. Diagnosticeren en iemand in een hokje stoppen, een sticker opplakken om vervolgens maanden bezig zijn om die er weer af te weken, vinden wij geen zinvolle aanpak.

Geen wachtlijst maar snelheid en praktisch

Snel erbij zijn, direct actie en praktisch de trajecten vorm geven. Niet pappen en nathouden, maar iemand handvatten aanreiken waar je direct mee aan de slag kan. Dat is waar we in geloven en voor staan.

Dichterbij is beter

De verbinding die wij leggen met de werkvloer is uniek; begeleiding bieden we aan op de werkvloer en er vindt veel terugkoppeling plaats. We zijn geen experts op afstand, maar we weten daadwerkelijk wat er speelt en we richten de begeleiding op maat in. Zo krijgt iedere werknemer en organisatie de begeleiding die noodzakelijk is. Van individuele begeleiding tot groepsopvang na traumatische gebeurtenissen. Maar ook in de vorm van workshops en trainingen.

Wat hebben we je te bieden?

PSION is onderdeel van paraDIGMA groep. Een innovatieve, trendsettende en snelgroeiende groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid. Je komt bij PSION werken in een uitdagende functie en omgeving waar allerlei kansen voor groei worden geboden. Heb je ambitie, dan krijg je kansen. Je komt te werken binnen een jong, enthousiast en gedreven team. Je werkt zoveel als mogelijk binnen de regio waar je woont. Onze klantenkring is zeer divers en vormt een dwarsdoorsnede van alle organisaties is Nederland.  Van MKB tot Multinational en van zorg tot overheid. We zijn een flexibele werkgever en de sfeer is informeel. Je krijgt van ons uiteraard een leaseauto, laptop en telefoon en het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Kun je je in bovenstaande stellingen vinden en spreekt hetgeen we je te bieden hebben aan? Dan zijn we misschien op zoek naar jou.

De collega waar wij naar op zoek zijn:

  • Deelt onze visie op psychische begeleiding;
  • Houdt niet van vaste protocollen, maar vertrouwd op eigen kennis en kunde en weet dit toe te passen;
  • Is energiek, enthousiast en durft zichzelf te zijn;
  • Heeft een afgeronde academische opleiding psychologie;
  • Heeft (enkele jaren) relevante werkervaring;
  • Gaat voor succes, heeft lef, is communicatief vaardig en klant- en resultaatgericht;
  • Is creatief, ondernemend en voelt zich goed in een adviserende rol;
  • Is in het bezit van rijbewijs B.

Solliciteer

Vul het contactformulier hieronder in en voeg je CV en motivatiebrief toe. Wij nemen na ontvangst contact met je op.

Solliciteer op deze functie

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.