Welkom op psion.nl

Psycholoog

36 - 40 uur

Regio:, Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Zwolle,  Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Middelburg, Roermond, Maastricht.

Ben jij een enthousiaste en afgestudeerde (HBO of  WO) psycholoog? Heb jij lef én ben je op zoek naar een mooie uitdaging? Word dan Psycholoog bij PSION. 

Jouw rol als PSION psycholoog

PSION helpt organisaties en hun medewerkers bij preventie en aanpak van psychische klachten. Wij zijn betrokken, proactief, willen geen "etiketten plakken" en blijven niet hangen in medische diagnoses. Onze psychologen gaan met veel inzet en energie aan de slag met individuele medewerkers met psychische klachten. Wij sturen hierbij maximaal op eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden tot positieve verandering.

Het succes van deze aanpak is bijzonder groot en wij mogen ons dan ook verheugen in een toenemend aantal klanten in alle branches door heel Nederland. Door deze snelle groei zijn we binnen ons jonge, enthousiaste en gedreven team op zoek naar nieuwe psychologen.

Unieke karakters werken bij PSION

De psychologen van PSION zijn stuk voor stuk unieke, originele karakters. Wat ze gemeenschappelijk hebben, is hun vermogen om snel tot de kern door te dringen; de kern van het probleem of de problemen waar de medewerker met wie ze praten, mee te maken heeft. Want dat is waar de medewerker mee aan de slag moet, zodat hij of zij zich beter voelt, en weer geheel of gedeeltelijk aan de slag kan.

Goed om te weten: bij PSION werken we niet met labels of protocollen, we denken in oplossingen. Vaak origineel, soms onorthodox. Altijd individueel, positief, proactief en gericht op tastbaar resultaat. Zo kun je tenminste écht iets voor de ander betekenen. 

Als je interesse hebt in de functie van psycholoog, doorloop je bij PSION eerst een intensief leer-werktraject van 2 maanden waarmee je de visie en werkwijze van PSION volledig eigen kunt maken.

Ben je benieuwd naar hoe anderen het werken binnen PSION ervaren? Lees dan het verhaal van Jonna. Zij heeft haar traineeship afgerond en mag zichzelf PSION Psycholoog noemen. 

Wat breng je mee?

PSION is op zoek naar een psycholoog die zich niet laat leiden door protocollen, maar juist door eigen kennis en kunde.

Daarnaast:

 • Heb je een afgeronde opleiding toegepaste psychologie (HBO) of een afgeronde academische opleiding psychologie (WO);
 • Wordt je enthousiast bij het lezen over onze visie op psychische begeleiding;
 • Kan je goed zelfstandig werken, maar wil je ook graag onderdeel zijn van een hecht team;
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs B en vind je regelmatig achter het stuur zitten geen probleem;
 • Ben je energiek, enthousiast en durft zichzelf te zijn;
 • Ben je communicatief vaardig, klant- en resultaatgericht en ga je voor succes;
 • Ben je creatief en veerkrachtig;
 • Voel je je goed in een adviserende rol, naast de rol van psycholoog;
 • Durf je voor eigen verantwoordelijkheden te staan.

Psycholoog (incl. traineeship)

Een PSION-psycholoog word je niet zomaar: door te werken en te leren, groei je in deze rol en kom je alles te weten over de cultuur en werkwijze van PSION. Tijdens het traineeship staat centraal dat je gaat leren door het vooral ‘gewoon’ te doen. Je pakt vanaf het begin clientgesprekken op (uiteraard onder begeleiding van een geroutineerde psycholoog) en van daaruit gaan we met elkaar kijken waar je staat, wat je ontwikkelmogelijkheden zijn, waar je aandachtspunten liggen en welke trainingen er nodig zijn om je uiteindelijk zelfstandig binnen ons PSION-team aan de slag te kunnen laten gaan. De trainingen vinden plaats op onze hoofdkantoren (Etten-Leur, Nieuwegein, Rotterdam en Schiphol-Rijk). 

Wat bieden wij?

Dit leer- / werktraject is een geweldige kans om jezelf te ontwikkelen tot een collega die het verschil maakt op de werkvloer en bij de doelgroep. Tijdens dit traject investeren we samen in een mooie toekomst. 

Daarnaast:

 • Een vaste aanstelling, van 36 of 40 uur per week, met de daarbij behorende marktconforme (secundaire) arbeidsvoorwaarden;
 • Een passend salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Alle benodigde middelen om je functie zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen, wij stellen je een auto ter beschikking vanaf het moment dat dit nodig is;
 • Een uitdagende functie in een ambitieuze werkomgeving;
 • Volop mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen en door te groeien #Carriereshift;
 • Verbinding met de medewerkers staat bij ons centraal dit bieden wij aan door middel van inspirerende webinars, sportieve challenges en regelmatige teamoverleggen.

Wie zijn wij?

PSION staat voor Psychische Interventies en Ondersteuning Nederland. We zijn een jonge, stabiel groeiende organisatie. Onze kracht ligt in kennis, zeer deskundige en ervaren psychologen, korte en directe communicatie en transparantie naar onze opdrachtgevers. De psychologen van PSION zijn inlevend, mensgerichtheid, en hebben oog voor het belang van de organisatie. PSION is onderdeel van de ParaDIGMA Groep: een innovatieve, trendsettende en snelgroeiende groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid.

Enthousiast?

Ben jij de ideale collega om team #PSION te komen versterken? Wacht dan niet langer en laat van je horen! Vul onderstaand formulier volledig in, in combinatie met een CV en motivatiebrief. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

De sollicitatieprocedure bestaat uit verschillende onderdelen. De eerste ronde bestaat uit een (korte) pitch. Wanneer je deze ronde succesvol doorloopt, zal er een meer inhoudelijk sollicitatiegesprek plaatsvinden. Wanneer we dan allebei nog even enthousiast over elkaar zijn, doen wij jou een aanbod. 

Heb je vragen of wil je eerst een dagje meelopen? 

Ben je enthousiast maar wil je eerst meer informatie over de organisatie? Meld je dan aan voor de live ‘Koffiebreaks met PSION’.

Wil je kijken of PSION bij jou past óf de start van jouw carrière een boost geven? Schrijf je dan in voor de PSION Talentdag. Tijdens deze dagen zullen ervaren en enthousiaste psychologen je meenemen in een wereld waarin volledig vanuit een ander perspectief naar het vak en mensen gekeken wordt. Leer hoe je écht in contact kunt zijn met een ander en hoe je iets kunt betekenen. Zien we jou daar?

Solliciteer op deze functie

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.