Welkom op psion.nl

De 'Beter in je vel - lijn'

Soms heb je gewoon hulp nodig. Hulp van een expert, die snapt waar je mee zit en die je met praktische tips en deskundige adviezen snel verder kan helpen. Wanneer je even niet zo lekker in je vel zit en zelf niet goed weet hoe  om te gaan met die situatie , is hulp vragen vaak al lastig genoeg. Met de ‘Beter in je vel-lijn’ van PSION weet je zeker dat je de juiste hulp inschakelt. De ‘Beter in je vel-lijn’ biedt directe toegang tot onze ervaren professionals. Anoniem en wanneer je er zelf aan toe bent.

Directe coaching voor al uw medewerkers

De ‘Beter in je vel-lijn’ is een speciaal telefoonnummer van PSION,  welke u als werkgever voor uw mensen beschikbaar stelt. Medewerkers die wel wat mentale coaching kunnen gebruiken, bellen hier anoniem naartoe. De drempel om hulp te vragen is daarmee laag. Tegelijkertijd zien we in de praktijk dat er niet onnodig gebeld wordt. Mensen bellen ons niet zo maar voor de lol. De verscheidenheid aan hulpvragen is groot. Mensen bellen ons over werk gerelateerde situaties, met somberheid, futloosheid, enzovoort. Veel medewerkers, voor wie de thuiswerksituatie de beruchte druppel is, weten ons ook te vinden.

Direct hulp door onze professionals

Al onze coaches van de ‘Beter in je vel-lijn’ zijn gediplomeerd psycholoog. Zij hebben de kennis en kunde in huis om iemand in één of twee gesprekken verder te helpen, en beschikken ook over de expertise om te signaleren als meer hulp raadzaam is. In dat geval adviseren zij de medewerker een individuele begeleiding. In overleg met u als werkgever kan de medewerker dan alsnog snel en zonder wachttijd bij ons terecht voor de juiste begeleiding. Snel erbij zijn voorkomt verergering van klachten én mogelijk ook langdurig verzuim.

Eigen regie: de juiste ondersteuning op het juiste moment

Met de ‘Beter in je vel-lijn’ biedt u uw medewerkers een extra kans om de eigen regie te nemen. Laagdrempelig en doeltreffend. Veel werknemers waarderen deze faciliteit bovendien als een waardevolle secundaire arbeidsvoorwaarde.

Direct regelen

Wilt u uw medewerkers de mogelijkheid bieden om de ‘Beter in je vel – lijn’ te bellen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Het aansluiten op de ‘Beter in je vel – lijn’ kunnen wij direct voor u regelen.

Vraag nu een offerte aan