Welkom op psion.nl

Snelle en laagdrempelige toegang tot psychische hulp: De 'Beter in je vel-lijn'

Het aantal mensen met psychische klachten en problemen neemt extreme vormen aan. De drempel om hiermee naar een leidinggevende te stappen, of andere actie te ondernemen, is gemiddeld groot.

Wij nemen deze drempels weg met de “Beter in je vel-lijn”! De ‘Beter in je vel-lijn’ biedt uw medewerkers de mogelijkheid om snel en anoniem directe coaching, praktische tips of deskundig advies van een psycholoog te ontvangen. Uw medewerkers voeren zelf de regie en het probleem blijft beheersbaar.

Directe hulp voor al uw medewerkers

Uw medewerkers zullen er heel blij mee zijn; een speciaal telefoonnummer van PSION, welke u als werkgever voor hen beschikbaar stelt. Medewerkers die behoefte aan ondersteuning hebben, kunnen dit nummer volledig anoniem bellen. Daarnaast is er de “bel-mij-link”, waarop iemand op elk gewenst moment, ook buiten kantoortijden, zijn telefoonnummer achter kan laten. Op de eerstvolgende werkdag wordt door één van onze ervaren professionals, allen gediplomeerd psycholoog, vervolgens direct contact opgenomen met de medewerker.

Al onze psychologen beschikken over de kennis en kunde om de meeste mensen in één of twee gesprekken verder te helpen, maar kunnen ook signaleren wanneer extra hulp raadzaam is. Zij bespreken dan met de medewerker om, in afstemming met u als werkgever, een individueel begeleidingstraject in te zetten. Dit traject kan, bij akkoord, zonder wachttijd worden ingezet.

Positieve ervaringen

Zowel de ervaringen van gebruikers als van onze professionals, zijn tot dusver zeer positief. Er wordt veel, maar niet onnodig, gebruik van gemaakt. De verscheidenheid aan hulpvragen is groot en de meeste mensen zijn met één telefoontje verder geholpen om richting te bepalen voor hun hulpvraag. Hierdoor lukt het ons om de kosten voor u als werkgever zeer laag te houden! Medewerkers ervaren het als zeer positief dat zij zelf regie kunnen nemen en zien de ‘Beter in je vel-lijn’ als een zeer mooie secundaire arbeidsvoorwaarde.

Direct regelen

Wilt u uw medewerkers de mogelijkheid bieden om de ‘Beter in je vel-lijn’ te bellen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Het aansluiten op de ‘Beter in je vel-lijn’ kunnen wij direct voor u regelen. 

Vraag nu een offerte aan