Welkom op psion.nl

Sparringsessies voor leidinggevenden

Hoe eerder psychische klachten worden gesignaleerd door leidinggevenden, hoe beter. Dit kan namelijk veel verzuim in organisaties voorkomen. Echter, het herkennen van deze signalen vraagt om specifieke kennis en vaardigheden rondom het thema psychische klachten. Daarom bieden we leidinggevenden de mogelijkheid om online snel en efficiënt hun kennis en vaardigheden bij te spijkeren, door middel van onze online sparringsessie. 

Wat er in deze sparringsessie wordt besproken, dat is aan u en uw leidinggevenden: u brengt zelf de casuïstiek in. Onze psychologen geven uw leidinggevenden graag praktische en waardevolle tips rondom uw vraagstuk!

Meer informatie of vragen? 

Bent u geïnteresseerd in een sparringsessie, speciaal voor leidinggevenden? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
 

Tijdelijk: Communiceren en contacthouden in tijden van de coronacrisis  

Volgens PSION is elke relatie een LAT-relatie; ook de relatie met medewerkers. Een LAT-relatie bestaat uit Liefde, Aandacht en Tijd. En juist in deze tijd waar we meer afstand hebben tot elkaar, is het voor leidinggevenden van groot belang om te blijven investeren in de LAT-relatie met de medewerkers. Communiceren en in contact blijven met elkaar is hierin erg belangrijk en zeer waardevol. Hoe kunnen leidinggevenden omgaan met deze situatie en met de specifieke zorgen die er zijn, zoals onduidelijkheid, onzekerheid en angst bij medewerkers? De psychologen van PSION hebben hiervoor een aantal praktische en waardevolle tips en delen deze graag met u in een interactieve online sparringsessie.

Vraag nu een offerte aan