Welkom op psion.nl

Coaching; verandering zit in jezelf!

  • Oprechte interesse en contact van mens tot mens
  • Geen vastomlijnde aanpak, maar volledig op jouw behoefte afgestemd
  • Inzicht in je kwaliteiten en competenties
  • Op (werk)locaties in Nederland, dus altijd dichtbij!

Of je nu wil groeien in (persoonlijk) leiderschap of jezelf wil ontwikkelen en het beste uit jezelf wil halen: met de coaches van PSION kun je direct aan de slag met verandering! Met behulp van de coaching van PSION krijg je meer inzichten en kun je actief aan de slag met je ontwikkelvraagstukken. Onze coaching is een duurzame en waardevolle investering in jezelf.

Onze unieke kijk op de wereld in combinatie met onze menselijke aanpak leidt al ruim 15 jaar tot vele succesverhalen. Het geheim van dit succes? De solide, natuurlijke vertrouwensband die ontstaat tussen jou en je coach op basis van oprechte interesse, respect, positiviteit en menselijkheid. Ben jij er ook klaar voor om de verandering in jezelf in gang te zetten?

Aan de slag met persoonlijke doelen

Onze coaching is geschikt voor iedereen die hulp kan gebruiken om gewenste veranderingen te realiseren om zijn/haar persoonlijke doelen te realiseren, zoals:

  • meer inzicht in jezelf (kernwaarden en -kwaliteiten);
  • het verwezenlijken van je ambities;
  • het realiseren van persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • het vergroten van je weerbaarheid en assertiviteit;
  • het creëren van een betere werk-privébalans;
  • verbeteren van prestaties door het versterken van bevlogenheid, welbevinden en gezondheid.

Enige voorwaarde die we stellen: je bent bereid om aan jezelf te werken. Onze coaching helpt je om effectief gedrag te ontwikkelen, dat bij jou past. Dit gaat je vervolgens helpen bij het realiseren van jouw persoonlijke doel.

Direct met de juiste zaken aan de slag!

De uitgebreide kennismaking met je coach is de start van jouw coachingstraject. In dat gesprek stellen we met elkaar vast wat je met onze coaching wilt ontwikkelen en wat je gewenste doel is. We gaan daarna direct met je aan de slag om die doelstelling te realiseren.

Na de kennismaking volgen nog vijf vervolggesprekken. In totaal krijg je zes persoonlijke coachgesprekken over een periode van een half jaar tot een jaar.

Steeds meer organisaties en werkgevers erkennen het belang van persoonlijke ontwikkeling. Vaak vallen de kosten dan ook binnen een vitaliteits-, ontwikkel- of opleidingsbudget. Bij ons zijn de kosten van een coachtraject altijd vooraf helder. Wij berekenen een vast bedrag, waardoor je geen verrassingen achteraf hebt.

 

Vraag nu een offerte aan