Welkom op psion.nl

Werken bij PSION

Unieke karakters werken bij PSION

De psychologen van PSION zijn stuk voor stuk unieke, originele karakters. Wat ze gemeenschappelijk hebben, is hun vermogen om snel tot de kern door te dringen; de kern van het probleem of de problemen waar de werknemer met wie ze praten, mee te maken heeft. Want dat is waar de werknemer mee aan de slag moet, zodat hij of zij zich beter voelt, en weer geheel of gedeeltelijk aan de slag kan.

Ben jij zo’n origineel karakter? En wil je met je HBO of master psychologie aan de slag om mensen met jouw vakkennis en oplossingen weer aan het werk te helpen? Of vind je een andere functie bij ons interessant? Stuur ons dan een bericht, of solliciteer meteen met een sterke pitch. We horen graag van je.

Goed om te weten: bij PSION werken we niet met labels of protocollen, we denken in oplossingen. Vaak origineel, soms onorthodox. Altijd individueel, positief, proactief en gericht op tastbaar resultaat. Want daar schiet iedereen het meeste mee op. De werknemer en de werkgever. Familie en directe collega’s. Iedereen wordt beter van deze aanpak.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's voor ons team. Kijk bij de onderstaande vacatures of er een passende functie is, of vul het open sollicitatieformulier in. 

Actuele vacatures

Psycholoog (incl.traineeship)

Ben jij een enthousiaste, net of bijna afgestudeerde psycholoog met lef én ben je op zoek naar een mooie uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen in het vak? Dan is deze vacature bedoeld voor jou! 

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature voor je bij? Stuur ons een open sollicitatie! Solliciteer nu