Welkom op psion.nl

Administratief Support Medewerker PSION

40 uur per week, Nieuwegein

Jouw rol als Administratief Support Medewerker

Ben jij een kei in plannen, ben je behulpzaam, leergierig en communicatief vaardig? En heb je ook nog ervaring in de administratieve hoek? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als administratief support medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van onze psychologen. Je bent het aanspreekpunt voor zowel telefonische als schriftelijke vragen met betrekking tot de planning, reserveringen van spreekuurlocaties, agendabeheer en opstellen van offertes en facturatie. Bovendien zorg je voor een correcte en efficiënte afhandeling hiervan. Daarnaast ondersteun je de psychologen van PSION waar nodig!

PSION helpt organisaties en hun medewerkers bij preventie en aanpak van psychische klachten. Wij zijn betrokken en proactief, willen geen "etiketten plakken" en blijven niet hangen in medische diagnoses. Onze psychologen gaan met maximale inzet en energie aan de slag met individuele medewerkers die uitgevallen zijn op het werk of uit dreigen te vallen met psychische klachten. Wij sturen hierbij maximaal op eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden tot positieve verandering. We geloven daarbij dat werk over het algemeen bijdraagt aan een sneller herstel!

Functie eisen

 • een afgeronde Mbo-niveau 4 opleiding (administratief of secretarieel);
 • werkervaring in een soortgelijke functie (pré);
 • sterke communicatieve vaardigheden, en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
 • ervaring met MS Office;
 • een klantgerichte houding en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
 • je bent zeer nauwkeurig, zorgvuldig en probleemoplossend;
 • je voelt je thuis in een omgeving met collega's in de leeftijdscategorie 21-35 jaar.
   

Wat hebben wij jou te bieden?


Een leuke en veelzijdige baan binnen een unieke en groeiende organisatie! Heb je ambitie? Dan zijn er voldoende mogelijkheden voor (persoonlijke) ontwikkeling en om door te groeien! Op ons kantoor in Nieuwegein kan je gebruikmaken van de sportfaciliteiten. Daarnaast kom je terecht in een gezellig team; we organiseren regelmatig sportdagen en personeelsuitjes.

Daarnaast bieden wij:

 • Marktconforme (secundaire) arbeidsvoorwaarden en een passend salaris, afhankelijk van leeftijd en/of ervaring;
 • Een uitdagende functie in een jonge en ambitieuze werkomgeving, inclusief doorgroeimogelijkheden;
 • Vast contract (2 maanden proeftijd)

Wie zijn wij?

PSION is onderdeel van paraDIGMA groep : een innovatieve, trendsettende en snelgroeiende groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid

Je komt bij PSION te werken in een jonge, stabiele en groeiende organisatie. Onze kracht ligt in kennis, zeer deskundige en ervaren psychologen, korte en directe communicatie en transparantie naar onze opdrachtgevers.

Solliciteren? 

Heb je interesse? We maken graag kennis met je! Vul onderstaand formulier volledig in, in combinatie met een CV en motivatiebrief. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Laura van Vliet via Laura.vanvliet@paradigma.nl

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Solliciteer op deze functie

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.